Yaşam

Ada’dan gerginlik taştı! Survivor yarışmacıları Merve Aydın ve Seda Ocak’ın eşleri bu kez kavga etti!

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ediyor. Kaosun bir süre devam ettiği heyecanlı yarışmada bu kez diğer ülkelerden yarışmacıların eşleri arasında kavga çıktı. Merve Aydın ve Seda Ocak’ın eşleri sosyal medyada tartıştı.

MasterChef Türkiye finalinin ardından yepyeni bir dönem başlatan Survivor All Star 2024’te sular durmuyor.

Olağanüstü müsabakada yine heyecanlı anlara tanık olduk. Ödül maçı için sahaya çıkan Merve Aydın, Seda Ocak’la yarışı kaybedince sona erdi.

Oldukça sinirlenen Merve Aydın, adaya döndüklerinde herkesle konuşacağını yüksek sesle söyledi. Hemen ardından Gizem Memiç ile Seda Aktuğlu yarışırken Turabi ile Hakan arasında gerilim yükseldi.

Adada kaos çıkınca iki ırkın en büyük destekçisi olan eşler arasında bir anda gerilim yükselmeye başladı.

Performansı ve hareketleriyle adının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yasin Ocak’ın eşi Seda Ocak’ın bu göreve gelmesiyle başladı her şey.

Yasin Ocak, “Benim nefesimi seçersen sonuçlarına katlanırsın” diyerek Merve Aydın’a taş attı.

Bu paylaşımın ardından sessiz kalmayan kişi ise elbette Merve Aydın’ın eşi Mehmet Akif Filiz oldu.

Yılmaz, eşini de kastederek Ocak’a, “Merve’nin başarısından elbette rahatsız olanlar var. Yapacak çok işimiz var. Günlük siyasete vakit ayıramıyoruz.” o cevapladı.

Konu burada da kapanmış değil. Bu paylaşımın ardından Yasin Ocak’ın bir kez daha sosyal medyaya geçerek “Ağlayacaksanız oynamayın” dediğini gördük.

Yılmaz daha sonra, “‘Basit insanlar eşitlerini arar, derin insanlar ise kendilerini arar.’ “Kendimize, hedeflerimize bakalım… Yolumuza odaklanalım” dedi.

Bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Haydi yorumlara…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu