Teknoloji

Karanlıkta Tek Başına Ertelendi: 2024’te vizyona girecek

Uzun süredir sessizliğini koruyan Alone in the Dark serisi bu yıl yeni bir oyunla geri dönüş yapacaktı. Keşke bu yıl bunu başarabilseydi. THQ Nordic ve Pieces Interactive tarafından yapılan duyuruyla Karanlıkta Tek Başına ertelendi . Bu yıl artık bunu başaramayacak.


İlginizi çekebilir: Alan Wake 2 Ertelendi! İşte Yeni Tarih


Bizi tekrar Derceto malikanesine götürecek olan oyunun hikayesi, kayıp amcasını aramak için yola çıkan Emily Hartwood ile yardım için görevlendirdiği özel dedektif Edward Carnby’nin etrafında dönecek. Derceto malikanesine varan ikili, çok geçmeden tuhaf sakinlerle, kabus gibi dünyalara açılan kapılarla ve tehlikeli yaratıklarla karşı karşıya gelecek ve kendilerini bir iblisin ve destekçilerinin yükselişte olduğu bir entrikanın ortasında bulacaklardır.

Karanlıkta Tek Başına Ertelendi: Ne Zaman Yayınlanacak?

Mayıs ayında yapılan duyuruyla birlikte PC (GOG ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen oyunun 25 Ekim 2023’te piyasaya sürülmesi planlanmıştı. 16 Ocak 2024güncellendiği gibi.

THQ Nordic tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa Alan Wake 2 ve Marvel’s Spider-Man 2 oyunlarının çıkış süreleri bu kararda büyük etken oldu.

“Amacımız Alan’ın (Alan Wake 2’den bahsediyoruz) sanatsal üretimiyle rekabet etmekten kaçınmak ve Örümcek Adam’ın şık salıncaklarıyla süslenmiş şehrin göz kamaştırıcı siluetinden kaçınmak. Mümkün olduğunca Karanlıkta Yalnız olmayı hedefliyoruz. Bunu onurlandırmak amacıyla, tüyler ürpertici korku oyunu, endişeleri ortaya çıkaracak şekilde 16 Ocak 2024’e yeniden planlandı. Bu ek süre iki amaca hizmet edecek: Yalnızca oyun deneyimini dikkatli bir şekilde mükemmelleştirme fırsatı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda bize oyunun içine girme fırsatını da verecek. Ekim ayındaki dikkat çekici oyunlarda kendimiz varız.

Oynanış olarak hikaye, çatışma, bulmaca ve araştırmayla klasik bir kaygı deneyimi sunacak olan oyun, Amnesia ve SOMA yazarının özgün bir benzetmesini sunacak olsa da orijinal üçlemeden aşina olduğumuz karakterleri ve yerleri de geri getirecek. Mikael Hedberg. Hem Edward hem de Emily olarak oynayacağız ve farklı mekanlar ve orta sahnelerle sırları farklı perspektiflerden görebileceğiz.

haberbornova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu