Haber

Mekke’de “Mekke Helal Forumu” açıldı.

Suudi Arabistan Krallığı Ticaret Bakanı Dr.’ın katılımıyla bugün Mekke’de “Mekke Helal Forumu” gerçekleştirilecek. Majid bin Abdullah Al-Qasabi Hazretlerinin himayelerinde Mekke Standında ve Stand Odasında lansmanı yapılacak. Etkinlik Merkezi, 23 Ocak 2017 tarihinde “Helal Sektörde Yaratıcılık” sloganıyla, İslam Helal Hizmetler Odası’nın (ICHS) 25 Ocak’ta düzenleyeceği eşsiz etkinlik “Manafea” ile gerçekleştirilecek. Çeşitli İslam ülkelerinden ve dünyanın diğer ülkelerinden yüzlerce katılımcı, sektör lideri ve uzmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

40’IN ÜZERİNDE OTURUM

Forumun gündeminde, Suudi Gıda ve İlaç Otoritesi, şehrin Ticaret Odası ve diğer ilgili tarafların desteğiyle küresel helal üreticiler, tedarikçiler ve hizmet sağlayıcılara yönelik 40’tan fazla oturum, çalıştay ve stant yer alıyor.

Forumun faaliyetleri küresel helal pazarını desteklemeyi ve Müslüman tüketicilerin, işletme sahiplerinin ve yenilikçilerin artan talebini karşılamayı amaçlıyor. Bu aynı zamanda Suudi Arabistan’ın helal kesimi teşvik etme ve dünya çapındaki Müslüman tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını da beraberinde getiriyor.

HELAL ŞUBEDE İŞBİRLİĞİ

Helal sektöründe iş birliği ve yenilikçiliğin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen forumun, yiyecek-içecek, kozmetik, finans, sigorta, turizm, girişimcilik, lojistik, yapay zeka teknolojileri ve gibi geniş bir yelpazedeki bölümlerin yer alması planlanıyor. eczane.

inebolu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu