Haber

Memduh Büyükkılıç’tan sandığa çağrı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’yi çok sevdiğini vurgulayan Önder Büyükkılıç, hafta sonu gerçekleşen mitingi değerlendirerek, “Cumhurbaşkanımız şehrimize bizzat iltifat ediyor. Miting meydanında da vurguladığımız gibi Kayseri’mizin insanını zor sırtımızda taşıyabiliyoruz. Kayserimizin hayırsever insanları deprem kuşağında her aşamada anıldı ve Kayserimiz üzerine düşeni defalarca yaptı, hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Kayseri’mizi çok seviyor, bizi çok seviyor.

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her zaman Kayseri halkının yanında olduğunu belirterek, “Yaklaşık 21 yıldır bizleri yalnız bırakmayan, insanlığa hizmet sevgimizin yanında olan Kayserili hemşehrilerim. Biz buna layık olmaya çalışıyoruz. Ne zaman bir talebimiz olsa samimi bir yaklaşım sergiliyor ve çözüm yönünde irade gösteriyor.”

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi daha iyi noktalara taşımak için her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini belirterek, “İyi ki Kayseri’nin güzel insanları var. İyi ki Başkanımız da Kayseri’ye olan sevgi ve şefkatiyle orada bulunuyor” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Ülkemize ve Kayseri’ye yakışır, sağlıklı, huzurlu bir süreçte demokrasi kuralları içinde bir seçim olmasını temenni ediyorum. Her kademedeki teşkilatlarımıza, adaylarımıza, belediye başkanlarımıza ve mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Kayserimizin o fedakar insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

“KAYSERİ, ERDOĞAN VE ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMAYACAK”

Başkan Büyükkılıç, seçim günü Kayserilileri sandık başına gitmeye davet ederek, “Kayseri’de seçimlerin barışçıl ve demokratik bir şölen içinde yapılmasını temenni ediyor ve inanıyoruz. Vatandaşlarımıza bir lider olmaktan çok bunu arz ediyorum. Kararlarına saygı duyuyoruz, sandık başına gitmelerini, kararlarını vermelerini ve ihmal etmemelerini hatırlatmak isterim. 20 yıldır ekibiyle, ekibiyle, tecrübesiyle ve insanlığıyla gece gündüz koşan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Yaptığınız seçimlerde başarılar dilerim. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ağabeyimiz ve 16 ilçe başkanımızla el ele, yerel yöneticiler olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğimizi paylaşıyoruz.”

buyukorhan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu