Haber

Son dakika! İmamoğlu’ndan hapis cezası sonrası ilk sözler: Halkın verdiği yetkiyi çok az kişi alamaz, mücadelemiz daha güçlü başlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün YSK üyelerine hakaretten yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İBB Lideri İmamoğlu’nun hapse girmemesi ve söz konusu kararı bölge mahkemesine götürmesi bekleniyor.

KARAR HAKKINDA İLK YORUM

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı makamında ağırlayan İmamoğlu, kararla ilgili ilk kez yorum yaptı. İmamoğlu, “Halkın verdiği yetkiyi birkaç kişi alamıyor, mücadelemiz güçlenerek başlıyor Allah’ın izniyle.”

Saraçhane’de kalabalık İMAMOĞLU’yu bekliyor

Ekrem İmamoğlu ise, “16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. Daha önce de vasiyetlerini ortaya koydukları gibi bugün de Ekrem İmamoğlu bunu yapmaya devam edecek. Karar ne olursa olsun herkes saat 16.00’da Saraçhane’de olacak.” sevincimizi veya irademizi göstermek için.” ‘Etkinliğe Davet Ediyorum’ davetiyle Saraçhane’ye giden binlerce kişi, İmamoğlu’nun konuşma yapmasını bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu