Haber

TOFAŞ Yıldız A Takımı galibiyetle başladı

BURSA (İGFA)-2022-2023 Dönemi altyapı çalışmaları kapsamında 17-23 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan U16 Erkekler Türkiye Şampiyonası Bursa’da başladı.

Fırat Yavuz yönetimindeki TOFAŞ Yıldız A Takımı (U16), Bursa şampiyonu olarak katıldığı şampiyonanın ilk gününde İstanbul Ticaret Odası ile karşı karşıya geldi. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan Küme B müsabakasında Mavi Yeşiller rakibini 80-56 mağlup ederek şampiyonluğa galibiyetle girdi. TOFAŞ, B Grubu’ndaki ikinci maçını 18 Haziran Pazar günü Antalya Gelişim Gençler ile oynayacak. TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 17.45’te başlayacak.

TOFAŞ Yıldız A Takımı’nda Demir Güner 17 sayı ile B Grubu’nun İstanbul Ticaret Odası ile oynadığı ilk maçta; Enes Akman 14 sayı-10 ribaund; Ahmet Berkay 12 sayı; Tolga Şen 12 sayı 8 ribaund ile oynadı.

Şampiyonanın ilk 3 gününde küme maçları Tofaş Spor Salonu ve Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. 20 Haziran itibariyle müsabakalara sadece Tofaş Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu