Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Yardımcısı Adan, MHP İstanbul aday tanıtım toplantısında konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Yardımcısı Celal Adan, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak, “Bugüne kadar yaptığımız seçimlerin sonuçlarına baktığımızda en büyük sonucu alacağız.” söz konusu.

MHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Bakırköy’de bir otelde düzenlediği milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuşan Adan, 5-6 gündür İstanbul’u dolaştığını ve her mahallede örgütle koordineli bir yapıyla karşılaştığını ve her yer.

Cumhur İttifakı’nın başarılı işlere imza attığını ifade eden Adan, “Birileri bahardan bahsediyor. Kartal vurup Karabağ’ı kurtardılar. Cumhur İttifakı bizi Akdeniz’de boğmaya çalışırken Libya ile anlaştı ve her şey anayasaya aykırı. Cumhur İttifakı, Türk dünyasını kavuşturdu. Türk devletleri bir araya geldi, Kıbrıs’ı gözlemci yaptılar. Tarihe not düşecek iradenin altına imza attılar.” dedi.

“Türkiye’nin önünü açacak büyük olaylara imza attı”

Referansı sadece Türk milliyetçiliği olan Devlet Bahçeli’nin vizyonunun bu konuya imzasını attığını belirten Adan, şöyle devam etti:

“Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da tebrik ediyorum. Çok güçlü bir ittifakla, millet iradesini temsil eden bir ittifakla bu birliktelik tarihe geçmiş, büyük olaylara imza atmıştır. Türkiye’nin önünü açacak PKK terör örgütü nefesini tuttu, Yurt dışında hiçbir PKK lideri iki gün üst üste aynı evde yatamaz.”

Türk milliyetçiliği fikrinin Türkiye’nin en güçlü fikri olduğunu değerlendiren Adan, “Türkiye’de bundan nefret edenlerin bile zaman zaman bozkurt burcuna sığındığına şahit oluyoruz. Ne güzel hareket ediyorsunuz” dedi. .

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere işaret eden Adan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ama şu ana kadar yaptığımız seçimlerin sonuçlarına baktığımızda en büyük sonucu alacağız. Burada dürüstçe söyleyebilirim ki 27 milletvekilimiz var sırada 35 milletvekili birinci ilçede 36 milletvekili üçüncü ilçede. Listedeki arkadaşlarımın her birinin kendisini seçilmiş milletvekili olarak kabul etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu çok onurlu bir şeydir. Listeye giremeyen arkadaşlarımız da çok onurlu bir noktadadır.”

Türk milliyetçiliğinin tarihe damgasını vurmuş bir mücadele verdiğine işaret eden Adan, “Bugünü yaşatanlar, milletimize haksızlıklar yapanlar tarihten silinecektir. Tarih, Milliyetçi Genel Önderimiz Devlet Bahçeli’yi yazacaktır.” Şartlar ne olursa olsun Türk milletinden vazgeçmeyen Hareket Partisi.” sözlerini kullandı.

İl Başkanı 39 ilçede seçime hazır olduklarını söyledi

MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, İstanbul’da 39 ilçe ve 964 mahallede seçime hazır olduklarını söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimin Türk ve Türk vizyonu için tarihi bir fırsat olduğunu belirten Selim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi Cumhur İttifakı sayesinde Türk milletinin dünyada yarım kalan işi kalmayacağını kaydetti. gelecek.

MHP’nin İstanbul milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantı, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekmesiyle sona erdi.

orhangazi-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu