Haber

5.3 Malatya’da Büyüklükte Deprem: 1 Bina Yıkıldı, 2 Bina Hasar Gördü

İçişleri BakanıAli Yerlikaya, ” Malatya Yeşilyurt ili Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde ekiplerimiz alan tarama çalışmalarını sürdürüyor. İlk belirlemelere göre 1 metruk bina yıkıldı, 2 ağır hasarlı bina yan yattı. Şu an itibariyle herhangi bir can kaybımız yok. Korku, panik ve yüksekten atlama nedeniyle 22 vatandaşımız hafif yaralandı” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya’da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde 1 metruk binanın yıkıldığını, 2 ağır hasarlı binanın yan yattığını açıkladı. Herhangi bir can kaybının olmadığını belirten Yerlikaya, bu akşam Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Malatya ili Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde ekiplerimizin saha taraması devam ediyor. İlk belirlemelere göre 1 metruk bina yıkılırken, 2 bina da yan tarafında ağır hasarlı durumdaydı. An itibariyle 22 vatandaşımız korku, panik ve yüksekten atlama sonucu hafif yaralandı.Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi her türlü afetlerden korusun.”

Kaynak: ANKA / Yeni

silivriajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu