Haber

E-ticarette deprem dayanışma seferberliği başladı

Türkiye Güneydoğu Anadolu bölgesindeki depremlerin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Antep, Urfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da kurtarma çalışmaları sürüyor. Ülkemizdeki birçok kurum ve şirket depremzedelere destek için birleşirken, e-Ticaret’te de depremzedelerin öncelikli ürünlerinin satılacağı Deprem Yardım Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Detaylar burada…

E-ticarette depremle dayanışma kampanyası başlatıldı

Webrazzi’den Can Değer Muradoğlu’nun haberine göre, Ticaret Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahiplerinin öncelikli eserlerinin vatandaşlara satılacağı e-Ticaret’te Deprem Yardım Seferberliği’ni (e-Seferberlik) başlattı. kim beyin sarsıntısı geçirdi.

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gönüllülük esasına göre gerçekleştirilecek e-Seferberliğe ülkemizde faaliyet gösteren elektronik ticaret pazaryerleri, bu platformlarda faaliyet gösteren bayiler, ve kargo ve lojistik operatörleri.”

Son 24 saatteki tüm depremler: Her 3 dakikada bir sallanıyor

Vatandaşların satın alıp takviye yapabilecekleri çalışmaların ortasında; Isıtıcı, battaniye, nevresim, yastık, hijyen seti, kadın hijyen seti, bebek maması, atkı, bere, eldiven gibi öncelikli ihtiyaç maddeleri bulunmaktadır. Söz konusu malın satışından rastgele komisyon ücreti alınmayacaktır. Platformlardaki işlerin listesi her zaman yenilenecektir. Böylece öncelikli ihtiyaçlı işler hızlı bir şekilde deprem bölgesine ulaştırılacak.

Kullanıcıların sipariş verdiği temel ihtiyaç maddeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile AFAD tarafından belirlenecek teslim noktalarından Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda kargo ve lojistik işletmecileri tarafından deprem bölgesine ulaştırılacak.

Depremden zarar gören vatandaşlara öncelikli ürünlerin satılacağı e-Ticaret’te Deprem Dayanışma Kampanyası’na Hepsiburada, Trendyol, N11, Migros, PTT, Yemeksepeti, Çiçeksepeti ve Amazon katılıyor. Dilerseniz bu sitelerin hepsinden desteğinizi iletebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

haber-aladag.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu