Haber

Kayseri Kocasinan eş zamanlı olarak yenileniyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Argıncık Mahallesi 6230 Sokak’taki çalışmaları inceleyen Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın her noktasında çalışmaları olduğunu, vatandaşların daha keyifli yaşaması için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Hafta sonu Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını denetleyen Önder Çolakbayrakdar, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ekiplerle sohbet eden Önder Çolakbayrakdar, daha keyifli bir Kocasinan için çalışmaların her alanda aralıksız devam ettiğini vurguladı. Önder Çolakbayrakdar, ilçe genelinde yenileme çalışmalarının yavaş bir tempoda devam ettiğini belirterek; “Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ‘Kocasinan’ın her yerinde olacağız’ dedik ve şimdi Argıncık Mahallesi 6230 Sokak’ta asfalt çalışması yapıyoruz. Öte yandan Argıncık Düz Sokak’ta söküm çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımıza konforlu ulaşım sağlamak, çevre koşullarını iyileştirmek ve daha huzurlu yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Her noktada planlanan çalışmalar adım adım tamamlanacak. Program dahilinde yapılması gereken tüm çalışmaları yapacağız ve hemşerilerimin hizmetine sunacağız. Tüm çabamız vatandaşlarımıza daha konforlu, daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir. Yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Muayene sırasında Önder Çolakbayrakdar’ı gören çocuklar, evlerinin önüne asfalt döküldüğü için çok mutlu olduklarını, bundan sonra daha rahat binecekleri için onlara sarılarak sevgilerini Lider Çolakbayrakdar’a yansıttıklarını ifade ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu