Yaşam

Sema Ergenekon hem kocası Uğur Aslan’ı ağlattı hem de kendisi ağladı.

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni dün akşam süper bir törenle sahiplerini buldu. Kanal D ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Yargı dizisi gecede ödül aldı. Dizinin senaristi Sema Ergenekon sahnede duygusal anlar yaşadı.

YETKİ BÖLÜMÜNE 5 ÖDÜL

Törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” Pınar Deniz’e, “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” Kaan Urgancıoğlu’na “En İyi Dizi Ödülü” verildi. yargı“En İyi Yönetmen Ödülü” Ali Bilgin’e, “En İyi Senaryo Ödülü” ise dizinin senaristi Sema Ergenekon’a gitti.

EŞİNİ İZLERKEN GÖZYAŞLARINI KONTROL EDEMİYOR

Ödülünü almak için sahneye çıkan Sema Ergenekon, “2014 yılında Karadayı dizisiyle yine aynı ödülü bu sahnede alırken meme kanseri tedavimin ikinci kürünü yeni almıştım. buruk bir sevinç, korku ve kaygı.Başımda saç yoktu ve saçlarım peruktu.Şimdi yine buradayım ve saçlarım kendi saçım.Bir şeye inanıp sarıldıkça var olur saçlarım.Uğur Aslan Eşinin sözleri karşısında duygularına hakim olamayan Kıyamet dizisinin başrol oyuncusu gözyaşlarına hakim olamadı.

ÇOCUKLARINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA YAKLAŞTI

Ödülünü üç çocuğu arasından alan Sema Ergenekon, çocuklarını karşısında görünce şok oldu. “Hayatımın şokunu yaşadım, kimse göstermedi” diyen Ergenekon, gözyaşlarına boğuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu