Haber

Uluslararası Tenis Federasyonu, depremzedeler için yardım fonu başlattığını duyurdu.

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) Lideri David Haggerty, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenenler için yardım fonu başlattıklarını açıkladı.

‘Tenis Aşk İçin Oynuyor’ başlığıyla depremzedeler için yardım fonu oluşturduklarını açıklayan Haggerty, Türkiye ve Suriye’yi etkisi altına alan deprem nedeniyle dünyanın derin bir acı içinde olduğunu belirterek, “Acılar ve ızdıraplar anlatılamaz. ITF adına depremzedelere, ailelerine ve tüm depremzedelere en içten başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum.” terimleri kullandı.

Tenisin gelişimine değerli katkılar sağlayan Türkiye ve Suriye’nin ITF ailesinin çok değerli üyeleri olduğunu belirten Haggerty, Türkiye Tenis Federasyonu’na da destek mesajı göndererek şunları kaydetti:

” Kasım ayında Antalya’da düzenlenen Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup finalleri için Türkiye’yi ziyaret etme şansına eriştim. Ülkenizin tenis tutkusu her fırsatta kendini gösteriyordu. Küresel tenis camiası elinden gelen her şeyi yapmaya hazır. ITF, ATP ve WTA 4 majör Grand slam ile birlikte, “Tenis aşk için oynanır” kampanyasını başlatmak için küresel bir bağış toplama etkinliğine geldi ve bağışçıları beyin sarsıntısından etkilenenleri desteklemeye davet etti. Bunu tanıtmaya ve yaymaya devam edeceğiz Yardım fonu, en çok ihtiyaç duyulan yerde mümkün olduğunca çok yardım yapılabilmesi için. Türkiye ve Suriye Halkları her zaman aklımızda. Güçlü kalın, tenis ailesi her zaman arkanızda.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu